check sync
Forsett å handle Gå til handlekurv

Om oss

Om Dekk1

Dekk1 skal være en norsk, frittstående, uavhengig dekk-kjede. Vi skal selge kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. Dekk1 skal være en faghandel kjede, og skal differensiere seg i markedet ved, fagkunnskap, vareutvalg service og profil.

Vårt mål er å være Norges største og ledende uavhengige dekk-kjede.

 

Nøkkelfakta

Dekk1-kjeden er en del av RAC Group, som også eier Maxxis- og Pirelliimportøren Gummi Centralen AS og Ferno Norden som bygger biler for Politi, Brann og Ambulansetjenesten, samt selger og importerer prehospital utstyr og varsellys.

Dekk1 kjeden og merkenavnet ble startet med 14 butikker i Rogaland i 2007 og bygger på over 25 års bransje og produktkunnskap. Videre oppkjøp resulterte i sterk etablering i Hordaland i 2008, Vestfold i 2009 og området Oslo i 2010.

Dekk1 har i løpet av kort tid etablert et moderne og levedyktig merkenavn, og opparbeidet en meget sterk markedsposisjon. Dekk1 er en uavhengig, ikke fabrikkeiet kjede, og fører alle de viktige merkevarene innen dekk og felg. Dekk1 har landets største utvalg både i sortiment og segment. Organisasjonen består ev medarbeidere med meget god markeds- og bransjekunnskap, dyktige ledere på mange nivå og god kremmerånd. Kjeden har topp moderne butikker og verksteder, og vi bestreber oss hele veien etter å ha bransjens dyktigste, mest profesjonelle og dedikerte ansatte.

Dekk1 kjeden har hovedkontor i Teglverksveien 11B, 3413 Lier

 

Fakturainformasjon

Primært ønsker vi faktura tilsendt i EHF format. Vi er registrert i ELMA registeret. Vårt org. nr. er 979 579 292.
 
Alternativt kan fakturaer sendes som PDF til fakturaimport@dekk1.no. Det kan kun sendes en faktura pr. mail. Har en faktura flere sider må disse samles i ett pdf dokument.
 
Alle fakturaer til oss må sendes elektronisk. Fakturer sendt pr. post vil ikke bli akseptert.

Alle varekjøpsfakturaer må merkes med vårt bestillingsnummer.
 
Alle fakturaer til Dekk1 AS må sendes med riktig navn og adresse:
 
Vår postadresse/fakturaadresse er:                                                                     
Dekk1 AS
Postboks 543
3412 Lierstranda
 
Dette gjelder alle avdelinger i Dekk1 AS.

Vår besøksadresse er:
Dekk1 AS
Teglverksveien 11B
3413 Lier